top of page
Mind Body Soul

Energoterapija

KADA POMISLITE NA „ČUDESNA ISCELJENJA”, NA NEOBJAŠNJIVA OZDRAVLJENJA, MOŽETE DA POMISLITE I NA TESLA TALASE.

Duboko verujem da su Tesla talasi ušli u moj život zarad višeg dobra.

Dobili su ime po Nikoli Tesli, koji ih je otkrio u prirodi. Interesantan je podatak da je ovaj naš poznati naučnik rekao da ćemo se jednoga dana svi lečiti ovom energijom. 

Do sada sam imala sam puno uspeha u radu sa svojim klijentima i u ISCELJENJU FIZIČKIH BOLESTI, PROBLEMA SA ZAČEĆEM, PA ČAK I NEIZLEČIVIH STANJA ILI STANJA GDE SU KLIJENTI BILI NA IVICI ŽIVOTA I SMRTI

Tesla talasi su ih doslovno vratili u život i potpuno oporavili (tako da su lekari ta isceljenja proglasili „Božijim čudom”).

Imala sam uspeha i sa klijentima koji su dolazili na seanse zbog blokada na planu finansija i partnerskih odnosa, ali ono što uvek naglašavam jeste da se to kako će neko odreagovati na seanse Tesla talasa (kao i na bilo koji drugi vid energetskog isceljivanja) vrlo individualno. 

TESLA TALASI NE DELUJU POZITIVNO SAMO NA NAŠE ZDRAVLJE, VEĆ GENERALNO NA PODIZANJE NAŠE SVESNOSTI.

Svaka osoba je individua za sebe, stoga svako odreaguje na svoj način, ali jedno je sigurno: ovi energetski tretmani nam uvek donesu nešto pozitivno, promene nas na bolje. U kojoj meri će se promena desiti, to zavisi od našeg organizma, naše podsvesti.

U tom smislu, na ove energetske tretmane često mi dolaze i klijenti koji jednostavno žele da rade na sebi i duhovno se uzdižu.

Tesla talasi su naučno veoma istraženi, priznati su kao metoda alternativnog lečenja svuda u svetu i kod nas, a za više detalja o istima pogledajte oficijalni sajt ove metode (www.teslametamorphosis.com) ili nabavite predivnu knjigu o Tesla talasima pod nazivom „Tesla metamofroza za lečenje i evoluciju” Anje Petrović (ima je u svim bolje snabdevenim knjižarama).

Tesla talasi obuhvataju tri metode lečenja, a to su: 

 

1.  Tesla metamorfoza zdravlja 

2. Tesla metamorfoza svetlosnog tela 

3. Tesla komunikacija duše 

Ja sam prošla obuke za sve tri metode, a više o istima možete pronaći na oficijalnom sajtu koji sam već pomenula. 

Tesla talasi su naučno priznata metoda alternativnog lečenja svuda u svetu i kod nas.

Pozivam vas da pogledate najčešće postavljena pitanja iz oblasti energoterapije.

bottom of page