top of page

sre 28. jul

|

Online/Facebook Group

Nurture Your Inner Child

Zacelite rane iz detinjstva, oslobodite se trauma i naučite kako da negujete svoje unutrašnje dete.

Prijave za ovaj program su zatvorene. Hvala!
See other events
Nurture Your Inner Child
Nurture Your Inner Child

Time & Location

28. jul 2021. 19:00 CEST – 05. sept 2021. 23:00 CEST

Online/Facebook Group

Guests

About the Event

Kao što naziv programa kaže, unutrašnje dete treba negovati. 

Nije dovoljno proći jednu meditaciju, jednu radionicu, jedno predavanje na temu unutrašnjeg deteta. Rad sa unutrašnjim detetom trebalo bi da bude stalan, gotovo svakodnevan, jer ono zahteva duboku negu, prisutnost, ljubav i prihvatanje koje u detinjstvu od primarnih roditelja nije dobilo.

U detinjstvu smo svi povređivani, ranjeni i odgajani u ljubavi koja je manje ili više uslovna. Naši roditelji nisu umeli bolje, jer su i sami prepuni svojih boli, rana i trauma, te nam nisu mogli dati nešto što ni sami nisu dobili. To je važno da razumemo za početak i da prestanemo da ih krivimo. Samo osoba koja je duboko povređena može povrediti drugog.

S obzirom na to da kao regresoterapeut mnogo radim sa klijentima 1:1 terapije, u njima se vrlo često vraćamo u detinjstvo i prenatalni period (period od 9 meseci u maminom stomaku) i prolazimo traumu rađanja, pronalazeći tako duboke uzroke mnogih klijentovih problema koje ima u svom životu danas.

Kako već neko vreme nemam dovoljno prostora ni vremena da se klijentikma posvetim 1:1 kao ranije, darujem vam ovaj šestonedeljni program koji ima za cilj da svakome ko bude deo njega da duboke uvide, odgovore na mnoga pitanja, isceljenje najdubljih trauma i dobru bazu, osnovu, za dalji rad na sebi.

,,Nurture Your Inner Child” je osmišljen tako da ćemo svake nedelje imati određenu temu na kojoj ćemo vrlo svesno i posvećeno raditi kroz:

 • jedno predavanje svake nedelje na datu temu
 • vežbe za dnevnik koji ćemo ispunjavati
 • grupne regresoterapije svake nedelje na datu temu
 • afirmacije koje ćemo utvrđivati nakon regresoterapije

VREME I MESTO

Program traje 6 nedelja i počinje u sredu 28. jula i traje do nedelje 05. septembra.

Uvodna predavanja za datu temu održavaće se sredom uveče, a nedeljom uveče ćemo raditi grupne regresoterapije. Narednog ponedeljka (dan posle regresoterapije) u jutarnjim satima kačiću vam afirmacije i sadržaj za dnevnik koji ispunjavate do sledeće regresoterapije.

Ukoliko budete na odmoru ili putovanju, ne brinite. Program je koncipiran tako da možete da ga pratite gde god da se nalazite. Sve će se odvijati preko Zoom platforme i snimci će vam ostati i narednih 6 nedelja nakon završetka programa kako biste mogli sve ispratiti naknadno.

U toku programa, svi učesnici će biti deo jedne zatvorene Facebook grupe, gde ću vam kačiti sva obaveštenja, materijale, linkove Zoom sastanaka i snimaka i gde ćemo moći razmenjivati komentare, utiske, motivisati jedni druge i biti jedno drugom podrška u ovom dubokom isceljujućem procesu koji će trajati punih 6 nedelja.

PROGRAM

1. PRVA NEDELJA

 • U prvoj nedelji bavimo se prenatalom i natalom. Dakle, kroz predavanje ću vam objašnjavati kako ovaj period od devet meseci u maminom stomaku i samo rađanje utiču podsvesno na nas i doslovno nas oblikuju za ceo život.
 • U regresoterapiji koja nas čeka nakon predavanja (koje je u sredu, a regresoterapija u nedelju, svake nedelje) vodiću vas nežno u vaša sećanja iz prenatalnog perioda i radjanja. 
 • Prolazićemo ovaj proces vrlo nežno, sa puno ljubavi i radujem se da osetite blagodeti osvešćivanja prenatalnog perioda u kom je zapisano gotovo SVE (uzroci gotovo svih naših problema danas).

2. DRUGA NEDELJA

 • U drugoj nedelji radimo na prvom kontaktu sa majkom i namirivanju (to jest, kod većine, nenamirivanju) ranih potreba: hranjenje, sigurnost, prisutnost, davanje dozvole svim našim stanjima i osećanjima.
 • Prolazimo rani odnos s majkom kroz predavanje i regresoterapiju i vežbice koje ću vam dati, do detalja. Osvestićete kako vas je i on u mnogome obeležio.
 • Ovo su rane iz oralnog perioda razvoja koje dovode do raznih problema kasnije koji se reflektuju kroz nemogućnost izražavanja sebe i svojih emocija, kroz emocionalno prejedanje, traženje sigurnosti i potvrde svuda oko sebe, disfunkcionalne odnose/brakove, itd.

3. TREĆA NEDELJA

 • U trećoj nedelji osvestićemo kontakt sa ocem i traume iliti rane koje nam je otac naneo. Osvestićemo našu nemogućnost postavljanja granica, strah od autoriteta i kritike, samokrtičnost, potrebu za kontrolom.
 • Ovo su sve rane iz analnog perioda razvoja.

4. ČETVRTA NEDELJA

 • U četvrtoj nedelji bavićemo se slikom koju smo formirali o sebi na osnovu društva u kom smo se kretali: okruženje, vrtić, škola, rodbina i prijatelji.
 • Rane koje nosimo iz tog perioda ćemo polako izvlačiti na površinu i dopuštati da bivaju sagledane u jednom novom svetlu, iz stanja više svesnosti, bezuslovne ljubavi prema detetu u nama i prihvatanja.

5. PETA NEDELJA

 • U petoj nedelji bavićemo se seksualnošću, odnosno našim pubertetom i prvim kontaktom sa svojom seksualnošću što je najčešće uključivalo potiskivanje, strah, stid, sramotu i beg. 
 • Potisnuta seksualna energija je uzrok brojnih i zdravstvenih i emotivnih i psihičkih problema, koje nismo do sada možda povezivali sa istom. 
 • Kroz predavanje ću vam ovu temu detaljnije objašnjavati, a kroz samu regresoterapiju ćemo prolaziti vrlo isceljujuć proces kroz koji ćemo praktično reprogramirati svoju podsvest i stvarati jedno novo, zdravo iskustvo kontakta sa svojom seksualnom (stvaralačkom, kreativnom, životnom) energijom.

6. ŠESTA NEDELJA

 • U poslednjoj nedelji kontempliraćemo sve što smo osvestili tokom prethodnih pet nedelja, a takođe ćemo se pozabavićemo još nekim detaljima koje eventualno nismo uspeli proći tokom prethodnog perioda.
 • Kroz predavanje, preneću vam kako da samostalno zdravo programirate sebe i radite sa detetom u sebi ubuduće.
 • Poslednja regresoterapija biće potpuno afirmativna, pozitivna. Ona će stvoriti čvrste veze dubokog poverenja sa našim unutrašnjim detetom, otvoriti nas za stalnu komunikaciju sa njim i pomoći nam da se, kroz dete u sebi, setimo KO SMO zaista... da se setimo da svetlost i ljubav bezuslovna jesmo, da iz nje potičemo i da je ona naš najuzvišeniji iscelitelj. Budićemo unutrašnju mudrost i povezati se sa svojim duhovnim vodičima koji nam mogu pomoći u daljem radu na sebi, radu na svesnosti.

CENA

Cena kompletnog programa je mnogo pristupačnija od individualnog rada sa mnom na svim ovim temama i ona iznosi 126€ (i postoji mogućnost plaćanja u dve rate, jedna u julu druga u avgustu), s tim što želim da vam dam i promo period do srede 21. jula, cena će samo sada, jer je prvi put da organizujem ovakvav šestonedeljni program, iznositi 99€ (takođe je moguće platiti u dve rate).

Nakon prijave, stići će vam mejl sa svim podacima o uplati. 

Neophodno je da nakon uplate pošaljete sliku uplatnice ili screenshot ekrana vašeg telefona kako bih vas uvrstila u Facebook grupu i kako biste pristupili radionici.

Želim vam da budete slobodni, voljeni i u stalnom kontaktu sa vašim unutrašnjim detetom!

Vaša Kristina

Share This Event

bottom of page