top of page

čet 18. nov

|

Online/Facebook group

Nurture your inner child

Zacelite rane iz detinjstva, oslobodite se trauma i naučite kako da negujete svoje unutrašnje dete.

Registration is closed
See other events
Nurture your inner child
Nurture your inner child

Time & Location

18. nov 2021. 20:00

Online/Facebook group

Guests

About the Event

Kao što naziv programa kaže, unutrašnje dete treba negovati.

Nije dovoljno proći jednu meditaciju, jednu radionicu, jedno predavanje na temu unutrašnjeg deteta. Rad sa unutrašnjim detetom trebalo bi da bude stalan, svakodnevan, jer ono zahteva duboku negu, prisutnost, ljubav i prihvatanje koje u detinjstvu od primarnih roditelja nije dobilo.

U detinjstvu smo svi povređivani, ranjeni i odgajani u ljubavi koja je manje ili više uslovna. 

Naši roditelji nisu umeli bolje, jer su i sami prepuni svojih boli, rana i trauma, te nam nisu mogli dati nešto što ni sami nisu dobili. To je važno da razumemo za početak i da prestanemo da ih krivimo. Samo osoba koja je duboko povređena može povrediti drugog.

S obzirom na to da kao regresoterapeut mnogo radim sa klijentima 1:1 terapije, u njima se vrlo često vraćamo u detinjstvo i prenatalni period (period od 9 meseci u maminom stomaku) i prolazimo traumu rađanja, pronalazeći tako duboke uzroke mnogih klijentovih problema koje ima u svom životu danas.

Kako već neko vreme nemam dovoljno prostora ni vremena da se klijentikma posvetim 1:1 kao ranije, pružam vam ovaj šestonedeljni program koji ima za cilj da svakome ko bude deo njega da duboke uvide, odgovore na mnoga pitanja, isceljenje najdubljih trauma i dobru bazu, osnovu, za dalji rad na sebi.

,,Nurture Your Inner Child” je osmišljen tako da ćemo svake nedelje imati određenu temu na kojoj ćemo vrlo svesno i posvećeno raditi kroz:

 • jedno predavanje svake nedelje na datu temu
 • vodjene vizualizacije koje ću vam postavljati u grupu svake nedelje
 • grupne regresoterapije svake nedelje na datu temu
 • lekovite afirmacije koje ćemo utvrđivati nakon grupne regresoterapije

VREME I MESTO

Program traje 6 nedelja i počinje u četvrtak 18. novembra a završava se par dana pred Novu Godinu.

Uvodna predavanja za datu temu održavaće se četvrtkom uveče, a nedeljom uveče ćemo raditi grupne regresoterapije. Narednog ponedeljka (dan posle regresoterapije) u jutarnjim satima kačiću vam afirmacije i vodjene vizualizacije koje radite svakog dana i koje će vas dodatno isceljivati do sledeće grupne regresoterapije.

Ukoliko niste u mogućnosti da ispratite ceo program uživo, ne brinite.

Program je koncipiran tako da ga lako možete pratiti kasnije putem snimaka predavanja i regresoterapija. 

Sve će se odvijati preko Zoom platforme i snimci će vam ostati i narednih 6 nedelja nakon završetka programa (dakle snimci će vam biti dostupni tokom januara i početka februara naredne godine) kako biste mogli sve ispratiti naknadno ili ceo program proći još jednom.

U toku programa, svi učesnici će biti deo jedne zatvorene Facebook grupe, gde ću vam kačiti sva obaveštenja, materijale, linkove Zoom sastanaka i snimaka i gde ćemo moći razmenjivati komentare, utiske, motivisati jedni druge i biti jedno drugom podrška u ovom dubokom isceljujućem procesu koji će trajati punih 6 nedelja.

PROGRAM

1. PRVA NEDELJA: PRENATALNI PERIOD

 • U prvoj nedelji bavimo se prenatalom i natalom. Dakle, kroz predavanje ću vam objašnjavati kako ovaj period od devet meseci u maminom stomaku i samo rađanje utiču podsvesno na nas i doslovno nas oblikuju za ceo život.
 • U regresoterapiji koja nas čeka nakon predavanja (koje je u sredu, a regresoterapija u nedelju, svake nedelje) vodiću vas nežno u vaša sećanja iz prenatalnog perioda i radjanja.
 • Prolazićemo ovaj proces vrlo nežno, sa puno ljubavi i radujem se da osetite blagodeti osvešćivanja prenatalnog perioda u kom je zapisano gotovo SVE (uzroci gotovo svih naših problema danas).

2. DRUGA NEDELJA: RANE IZ ODNOSA SA MAJKOM

 • U drugoj nedelji radimo na prvom kontaktu sa majkom i namirivanju (to jest, kod većine, nenamirivanju) ranih potreba: hranjenje, sigurnost, prisutnost, davanje dozvole svim našim stanjima i osećanjima.
 • Prolazimo rani odnos s majkom kroz predavanje i regresoterapiju i vežbice koje ću vam dati, do detalja. Osvestićete kako vas je i on u mnogome obeležio.
 • Ovo su rane iz oralnog perioda razvoja koje dovode do raznih problema kasnije koji se reflektuju kroz nemogućnost izražavanja sebe i svojih emocija, kroz emocionalno prejedanje, traženje sigurnosti i potvrde svuda oko sebe, disfunkcionalne odnose/brakove, itd.

3. TREĆA NEDELJA: RANE IZ ODNOSA SA OCEM

 • U trećoj nedelji osvestićemo kontakt sa ocem i traume iliti rane koje nam je otac naneo. Osvestićemo našu nemogućnost postavljanja granica, strah od autoriteta i kritike, samokrtičnost, potrebu za kontrolom.
 • Uvidećemo kako su nas ove rane obeležile i kako utiču na naš život danas, na naše odnose, zdravlje, odnosu prema poslu i uspehu.

4. ČETVRTA NEDELJA: TRAUME IZ ŠKOLSKOG PERIODA

 • U četvrtoj nedelji bavićemo se slikom koju smo formirali o sebi na osnovu društva u kom smo se kretali: okruženje, vrtić, škola, rodbina i prijatelji. Setićemo se situacija u kojima smo bili odbačeni, neprihvaćeni, zadirkivani, situacija koje su ostavile ožiljak na duši i verovanje da ne vredimo i da nismo dovoljno dobri, pametni, lepi, ovakvi kakvi jesmo.
 • Rane koje nosimo iz tog perioda ćemo polako izvlačiti na površinu i dopuštati da bivaju sagledane u jednom novom svetlu, iz stanja više svesnosti, bezuslovne ljubavi prema detetu u nama i prihvatanja.

5. PETA NEDELJA: PRVI KONTAKT SA SEKSUALNOŠĆU

 • U petoj nedelji bavićemo se seksualnošću, odnosno našim pubertetom i prvim kontaktom sa svojom seksualnošću što je najčešće uključivalo potiskivanje, strah, stid, sramotu i beg.
 • Potisnuta seksualna energija je uzrok brojnih i zdravstvenih i emotivnih i psihičkih problema, koje nismo do sada možda povezivali sa istom.
 • Kroz predavanje ću vam ovu temu detaljnije objašnjavati, a kroz samu regresoterapiju ćemo prolaziti vrlo isceljujuć proces kroz koji ćemo praktično reprogramirati svoju podsvest i stvarati jedno novo, zdravo iskustvo kontakta sa svojom seksualnom (stvaralačkom, kreativnom, životnom) energijom.

6. ŠESTA NEDELJA: REPROGRAMIRANJE PODSVESTI

 • U poslednjoj nedelji kontempliraćemo sve što smo osvestili tokom prethodnih pet nedelja, a takođe ćemo se pozabavićemo još nekim detaljima koje eventualno nismo uspeli proći tokom prethodnog perioda.
 • Kroz predavanje, preneću vam kako da samostalno zdravo programirate sebe i radite sa detetom u sebi ubuduće.
 • Poslednja regresoterapija biće potpuno afirmativna, pozitivna. Ona će stvoriti čvrste veze dubokog poverenja sa našim unutrašnjim detetom, otvoriti nas za stalnu komunikaciju sa njim i pomoći nam da se, kroz dete u sebi, setimo KO SMO zaista... da se setimo da svetlost i ljubav bezuslovna jesmo, da iz nje potičemo i da je ona naš najuzvišeniji iscelitelj. Budićemo unutrašnju mudrost i povezati se sa svojim duhovnim vodičima koji nam mogu pomoći u daljem radu na sebi, radu na svesnosti.

CENA

Cena ovog programa je promotivna zaključno sa datumom 11.11.2021. i iznosi 99€ (moguće je platiti  ga u dve rate, jedna u novembru a druga u decembru). Puna cena programa, koja važi nakon promo perioda (do 18.11.2021.) jeste 126e (isto postoji mogućnost plaćanja u dve rate).

Prijave idu preko mail adrese: krislightworker@gmail.com

Nakon prijave, stići će vam mejl sa svim podacima o uplati.

Neophodno je da nakon uplate pošaljete sliku uplatnice na istu ovu mail adresu.

Želim vam da budete slobodni, voljeni i u stalnom kontaktu sa vašim unutrašnjim detetom!

Vaša Kristina

Share This Event

bottom of page