top of page

ned 29. maj

|

Crnogorskih Serdara

Seminar Lorena Lockmana ,,SAVRŠENO ZDRAVLJE I VAMA DOSTUPNO"

Širom sveta renomiran predavač o sirovoj ishrani, zdravlju i postu na vodi, Loren Lockman, dolazi i kod nas u Crnu Goru i to pravo sa Kosta Rike! Ovo je savršena prilika da naučite od Lorena kako da steknete savršeno zdravlje na najprirodniji mogući način, zdravlje koje vam je itekako dostupno!

Tickets are not on sale
See other events
Seminar Lorena Lockmana ,,SAVRŠENO ZDRAVLJE I VAMA DOSTUPNO"
Seminar Lorena Lockmana ,,SAVRŠENO ZDRAVLJE I VAMA DOSTUPNO"

Time & Location

29. maj 2022. 10:00 CEST – 30. maj 2022. 18:00 CEST

Crnogorskih Serdara, Podgorica, Montenegro

About the Event

KO JE LOREN LOCKMAN? 

Fasciniran vezom između ishrane i zdravlja koju je uvideo jer se vrlo mlad izuzetno razboleo, što ga je navelo da traga za istinskim odgovorima u zdravlju, Loren je počeo da izučava ishranu još 1976. u svojoj 15-oj godini.  Tokom godina, Lorenovo interesovanje je preraslo sa same ishrane na sveobuhvatan, celovit pristup zdravlju koji podrazumeva mentalno, emotivno i duhovno zdravlje, a ovim pristupom pomaže svojim klijentima da poboljšaju svoje zdravlje do punog potencijala.  Talentovan govornik, nezavisan mislilac i posvećen edukator o zdravlju, Loren je imao čast da počevši 1997, tokom godina sprovede više od deset hiljada klijenata iz oko 110 zemalja do vrhunskog nivoa zdravlja u svom centru za post na vodi Tanglewood Wellness Center.  Pored ovoga, Loren svojim edukativnim videima na svom Jutjub kanalu posvećeno i velikodušno deli neprocenjivo znanje i iskustvo.

LORENOV CENTAR ZA POST NA VODI

Lorenov centar za post na vodi, pod nazivom Taglewood Wellness Center predstavlja jednu prelepu oazu mira i prirodne lepote u netaknutoj prirodi Kosta Rike. Loren veliku pažnju poklanja estetici, te je tako svaki kutak njegovog centra melem za oko, a kako je sve sagrađeno u skladu sa prirodom, kompletan pristup života u centru je na vrhunskom ekološkom nivou. Ovaj centar ne samo da je ugostio na desetine hiljada klijenata iz preko stotinu zemalja širom sveta, nego je i dom bogatom ekosistemu biljnih i životinjskih vrsta koje žive u carstvu organske permakulture u sklopu čitavog imanja. Umesto da vi idete do nama podaleke Kosta Rike i Lorenovog centra, Loren dolazi u naše krajeve kako bi vi imali priliku da upijete bogato znanje i iskustvo koje će vam pomoći da izgradite SAVRŠENO ZDRAVLJE!

ŠTA DOBIJATE DOLASKOM NA OVAJ SEMINAR?

Upoznaćete vrhunskog edukatora Lorena Lockmana koji je držao govore i seminare u preko 50 zemalja širom sveta i koji posvećeno širi poruku o pravom zdravlju! Stećićete neprocenjivu edukaciju o ishrani, vežbanju, zdravlju i postu na vodi.

Saznaćete kako naše ljudsko telo funkcioniše zaista, i šta mu je to potrebno obezbediti da bi ono bilo savšenog zdravlja. Dobićete odgovore i na najkomplikovanija pitanja o zdravlju i konačno rešiti sve nedoumice na tu temu. Stećićete dugoročnu inspiraciju i motivaciju da istrajete na svom putu zdravlja. Naučićete tačno šta, kako, kada i koliko da jedete da kako bi vaša ishrana bila naklonjena sticanju vašeg optimalniog zdravlja. Naučićete koliko i kako da vežbate kako biste stekli snažno i vitalno telo. Naučićte koliko vode da pijete i kako da konzumirate vodu kako biste obezbedili visok stepen hidratacije svog tela I još mnogo sličnih tema biće stručno i detaljno pokrivene na ovom seminaru! 

ŠTA MOŽETE POSTIĆI NAKON SEMINARA?

Ako budete primenili usvojenu edukaciju sa seminara, možete očekivati da ćete da lakoćom i bez farmaceutskih preparata i suplemenata, i bez restriktivnih dijeta, postići vrhunski nivo zdravlja koji podrazumevastabilizaciju krvnog pritiska, normalan nivo holesterola, optimalan rad insulina, neometan rad bubrega i bešeke, uredan rad creva, vitalnost tela, visok nivo energije, oštrinu razmišljanja, vedrinu duha.

 PROGRAM, DATUMI I SATNICA:

1. UVODNO PREDAVANJE U PODGORICI 26. maj 19h-20:30h

Uvodno predavanje Lorena Lockmana sadržaće najvažnije stavke koje treba da usvojite kako biste svoje zdravlje unapredili na viši nivo! Loren će podeliti konkretne korake koje možete već preduzeti nakon predavanja kako biste unapredili svoje zdravlje.

Kotizacija je 10e (za polaznike celodnevnog seminara u Podgorici 29. maja je besplatna).

Mesto održavanja: Joga Studio u ulici Crnogorskih Serdara, Podgorica.

2.SEMINAR U PODGORICI 29. maj 10h-18h (sa više kraćih pauza i sa pauzom za ručak od 14-15h)

Na ovom celodnevnom seminaru Lorena Lockmana dobićete beskrajno vredno znanje o tome kako da unapredite svoje zdravlje na svim nivoima. Loren će dati detaljno i stručno objašnjenje o 7 stavki po kojima treba živeti ukoliko želite imati savršeno zdravlje i vrhunsko stanje celog organizma, na najprirodniji mogući način (bez ikakvih preparata, na način koji ne nosi nikakve troškove i najprirodniji je i najdrevniji moguć).

Kotizacija je 70e.

Mesto održavanja: Joga Studio u ulici Crnogorskih Serdara, Podgorica.

PRIJAVE SU OBAVEZNE ZBOG OGRANIČENOG BROJA MESTA!

PRIJAVE SU MOGUĆE NA INSTAGRAM PROFILU @MIND__BODY__AND__SOUL U DM ILI NA MAIL: KRISLIGHTWORKER@GMAIL.COM

Share This Event

bottom of page