top of page

sub 22. jan

|

Online škola

ŠKOLA REGRESOTERAPIJE

Mind, body and soul škola regresoterapije počinje 22. januara 2022.

Tickets are not on sale
See other events
ŠKOLA REGRESOTERAPIJE
ŠKOLA REGRESOTERAPIJE

Time & Location

22. jan 2022. 09:00

Online škola

About the Event

Hej draga dušo, ti koja čitaš ovo, da li osećaš sebe u ovom pozovu?

U pozivu regresoterapeuta!

Sklopi oči na sekundu, stavi ruku na srce i napravi par dubokih udaha i izdaha kao da doslovno dišeš kroz srce. 

Oseti finu toplinu kako ispunjava tvoj grudni koš, oseti ljubav kako se širi kroz tvoj srčani centar i primeti da se osmeh pojavljuje na tvom licu.

Sada, oseti kako u ovom stanju primirenosti, opuštenosti i konektovanosti sa svojim srcem, jesi spreman/na da upitaš srce sledeće: da li je poziv regresoterapeuta pravi za tebe?

Ako srce kaže DA, onda te molim da osetiš i da li je baš ova škola regresoterapije za tebe?

Ako srce i na to kaže DA, pozivam te da nastaviš da čitaš ovaj tekst.

Takodje, pozivam te da ne tražiš izgovore i ne odlažeš življenje ovog poziva, svoje ovozemaljske misije, jer, znaj, da će apsolutno ceo Univerzum da te podrži u življenju tvog sna onda kada ti svom snu kažeš ,,DA"!

Ne razmišljaj o tome da li ćeš imati vremena, novca, da li si dovoljno dobar/a za ovo... To je sve umovanje. Ne dozvoli umu da te sputa. Veruj svome srcu i veruj da si apsolutno Božanski podržan/a na ovom putu, putu življenja svoje misije kroz poziv REGRESOTERAPEUTA!

Pred tobom je mogućnost da prodješ sa mnom, regresoterapeutom kog se nadam da si već upoznao/la dovoljno preko moje instagram stranice ili preko rada sa mnom, 6 meseci ozbiljne edukacije za regresoterapeute.

Ova škola se tek radja i ti ćeš biti deo prve generacije "Mind, body and soul" škole regresoterapije, koja će biti potpuno prilagodjena ovom korona vremenu u kom živimo, te će stoga, sva predavanja i sve vežbe biti održavane ONLINE preko ZOOM platforme, zajedničke facebook grupe a pritom ćemo dogovarati i susret uživo preko leta nakon završene škole da uživo utvrdimo naučeno. 

Energija ne poznaje prostor i vreme kao linearne, kako ih mi pojmimo. Ona je multidimenzionalna i ona biva jednako razmenjena i kada smo uživo i kada smo online, stoga te molim da veruješ da je efekat isti (tome nas izmedju ostalog, ovo vreme u kom smo trenutno globalno, i uči).

Sve detalje škole, raspored predavanja i vežbi, info o ceni, literaturi i načinu pohadjanja, dobićeš na email.

Dakle, ako želiš da pohadjaš školu, javi mi se na email: krislightworker@gmail.com i na mail ćeš dobiti sve detalje.

Broj učenika jeste vrlo vrlo ograničen, mali, jer želim da radim sa malom grupom, te prednost imaju oni koji se najpre jave i popune upitnik koji ću vam slati na email. 

Verujem u tebe,

tvoje potencijale,

tvoju Božanstvenost!

Stoga, želim i ti da veruješ u sebe,

te da dozvoliš sebi da ti se potencijali za terapeutski rad, s kojima s sigurno došao/la na svet, probude, razbuktaju i onda služe ovom čovečanstvu, budjenju, isceljivanju i rastu u svesnosti.

Tvoji klijenti te već čekaju.

Ovaj svet te treba.

Vrata ove škole su ti širom otvorena, samo reci svojoj misiji ,,DA"!

Zagrljaj,

Kristina Terzić

Share This Event

bottom of page