top of page

ned 10. okt

|

Online/Zoom

SLOBODNA ŽENA, ONA KOJA JESTE

Isceljivaćemo ženski princip i u korenu čistiti sećanja koja nas sputavaju da budemo SLOBODNE ŽENE, ONE KOJE JESMO. VREME JE DA SE VRATIMO ISKONSKOJ ŽENI, ONOJ KOJA JESMO!

Prijave za ovaj program su zatvorene. Hvala!
See other events
SLOBODNA ŽENA, ONA KOJA JESTE
SLOBODNA ŽENA, ONA KOJA JESTE

Time & Location

10. okt 2021. 16:00 – 21:00 CEST

Online/Zoom

Guests

About the Event

PROGRAM RADIONICE

„SLOBODNA ŽENA, ONA KOJA JESTE”

Ženo,

želim da ti kažem da čujem. Čujem i osećam tvoje tihe suze koje s vremena na vreme roniš jer se osećaš „čudnom”, „drugačijom” i „neshvaćenom” kao žena.

Čujem te suze i u njima prepoznajem i suze tvojih pretkinja, koje su se često u vremenima strogog patrijarhata u kojima su živele osećale uniženom, nemoćnom i nepoštovanom kao žene.

Neretko bi ljutito pogledale u nebo, tražeći negde izvan sebe Boga, i proklinjale to što su se rodile kao žene.

Čujem u tim suzama i jecajima i patnju drugih žena, s kojima si takođe povezana kroz kolektivno nesvesno, a koje su mnogo propatile u prošlosti.

 • Koliko ih je spaljeno na lomači jer su pokušale da žive svoju istinu, svoju svrhu i pokušale su deliti svoju mudrost?
 • Koliko ih je samo bilo tretirano kao da su najgore robinje, seksualni objekti i mašine za rađanje dece?
 • Koliko su puta popreko pogledane jer su žene, grubo dodirnute, ali i tučene, bičevane, maltretirane do smrti?

Ove suze, suze naših pretkinja i mnogih žena koje su živele pre nas u golemoj patnji jer su se rodile kao ženska bića osećamo i puštamo u PMS-u svakog meseca i okrivljujemo hormone za to...

Ne znajući da su hormoni samo fizička komponenta našeg postojanja, a da mi postojimo multidimenzionalno i da su naša energetska polja ta koja određuju kako će funkcionisati naša fizička tela i koji hormoni će se lučiti i kada, u kojoj meri i koje emocije će nam pokrenuti iz emotivnog tela (o da, mi imamo pored fizičkog, i emotivno telo), okrivljujemo njih.

A zapravo ,,kriva” su SEĆANJA! Neisceljena sećanja u našoj podsvesti, čija energija utiče na naše energetsko polje a preko njega naravno na naše mentalno i emotivno i fizičko telo...

Zbog NEISCELJENIH SEĆANJA na goleme patnje naših žena pretkinja i mnogih žena koje su živele pre nas, a sa kojima se nesvesno identifikujemo, patimo i mi danas ali na drugačiji način.

Ta patnja se u mnogome prenela na fizički nivo (iako je ima i na mentalno-emotivnom) pa imamo više nego ikada probleme sa:

 • matericom, jajnicima, cistama, miomima, polipima, bolnim i preobilnim ciklusima, izuzetno bolnim porođajima, bolnim odnosima, vaginalnim infekcijama, endometriozom i sl.
 • štitnom žlezdom, grlom i govorom
 • morem strahova i sumnji i nesigurnosti u vezi sa sobom kao ženom, svojim moćima i sposobnostima i svojim ženskim telom.

VREME JE DA SE VRATIMO ISKONSKOJ ŽENI, ONOJ KOJA MI JESMO!

Na radionici ,,SLOBODNA ŽENA, ONA KOJA JESTE” 10.10. želim da vam pomognem u tome, 

zajedno sa moje dve predivne gošće:

 • Majom Dobrila Vukšom koja je dula&adula, majka četvoro dece, učiteljica drevnih Bereginja, Moon Mother i muzikoterapeut  
 • Magdalenom Veljković koja je učitelj i višegodišnji praktikant dubokog Peat-a i savetnik za revitalizaciju materice prirodnim putem, lekovitim biljnim mešavinama.

Program radionice je složen, sveobuhvatan i veoma korisan za svaku ženu, a izgledaće ovako:

PRVI DEO počinje u 16h i vodim ga ja, Kristina Terzić, iz dva dela:

1. UVODNO PREDAVANJE u 16h u kom pričamo o arhetipu Eve i Lilit i o tome kako je kroz postojanje čovečanstva došlo do suprimiranja ženskog principa koji danas vapi za isceljenjem. Zatim pričamo o mudrosti materice i šta nam to donosi duboko povezivanje sa matericom kao i o slobodi grla i šta nam to donosi oslobađanje grlene čakre.

2. GRUPNA ISCELJUJUĆA REGRESOTERAPIJA u kojoj ćemo se regresirati u prošlost, tako da ćemo iz podsvesti izvući ona sećanja iz predačkog nesvesnog, ali ovog puta i iz kolektivnog nesvesnog (moguće je da će mnoge od vas osvestiti svoj prošli život) koja vas najsnažnije sputavaju u slobodni življenja u telu žene, te koja blokiraju vaša grla i vaše materice.

Regresiraćemo se i do arhetipa Eve i arhetipa Lilit tako da osvestite u potpunosti stanje vaše ženske energije i potpuno je pokrenete na jedno duboko isceljenje (proces isceljenja trajaće nedeljama i mesecima nakon ove radionice).

*Regresiju završavamo u 18:30 i onda imamo 30 min pauze.*

DRUGI DEO počinje u 19h i vodi ga Magdalena Veljković, a njen program odnosi se na ISCELJENJE ŽENSKE PREDAČKE LINIJE:

,,Često blokade u našem ženskom telu, zdravlju, emotivnom odnosu i seksualnosti predstavlja otpor, zameranje, konflikt i prestanak cirkulacije ljubavi prema našim majkama, babama i ženskoj liniji. Istovremeno se nadovezujemo na njihove mane, destruktivnosti i često ekstremno srljamo u suprotnosti da bi neki deo njih zaobišle iz straha da se neki deo njihove sudbine ne rekreira kroz nas.

Povezivanje sa njima kroz ljubav, razumevanje, primanje talenata, čuvarstvo i vođstvo su nam često zaključane jer mislimo da je njihova mudrost ograničena i vodi u stare šablone.

Uz Magdalenino vođstvo, proći ćemo kroz proces ,,Putovanje materice”, od našeg tela danas pa sve unazad i dozvolićemo da svi aspekti nas koji žele da se oslobode, napoje, ohrabre kroz žensku liniju to i ostvare. Lekovit proces, pun emocija i spoznaja je pred nama, dobro nam došle.

Vreme je da ljubav poteče duž ženske linije našeg stabla.”

- Magdalena Veljković

TREĆI DEO počinje u 20h i vodiće ga Maja Dobrila Vukša, a njen program odnosi se na SVESNO OTVARANJE POLJA GRLA I POLJA MATERICE:

,,Materica bi trebala biti naša vodilja. Ona je centar naše mudrosti, intuicije i čitave kreacije koja se ,,desi” kroz nas, žene i kroz naša predivna i premoćna ženska tela.

Naše grlo bi trebalo biti naša snaga. Ono je to kroz koje puštamo glas svoje duše, ali i glas materice. Grlo bi nam trebalo biti otvoreno, isceljeno i slobodno, a ne zatvoreno, uplašeno i bolesno (bolesti štitne koje su u ženskoj populaciji dominantne danas).

Većina žena se stidi da pusti svoj glas, glasno i jasno kaže svoj stav, stidi se da pusti uzdah kao i bilo koji zvuk koji može biti izuzetno lekovit i oslobadjajuć, rasterećujuć za nju.

Žena kroz glas može da izbaci nakupljenu energiju traume, negativne emocije i bilo čega što je tišti, samo ako sebi to dozvoli.

Na ovoj radionici pokazaću vam KAKO se svesno otvara materica, a kako grlo, tako da to možete raditi i same kad osetite potrebu za tim. Učiniću prostor sigurnim, punim ljubavi, bezbednim, tako da možete izbaciti SVE! I to kroz glas!

Ja sam tu, tu sam da vam dam dozvolu za to.

I učiniću to sa puno ljubavi prema Ženi u Vama.”

- Maja Dobrila Vukša

RADIONICA ,,SLOBODNA ŽENA, ONA KOJA JESTE” je vrlo složena, bogatog je sadržaja, a snimak iste će vam ostati naredna 2 meseca, tako da ćete moći da je prolazite više puta i uživate u njenim blagodetima.

Njena cena je 44e ili 5000 din.

Broj mesta je ograničen, iako radimo preko Zoom platforme (dakle, ceo program odvija se ONLINE i pratite ga iz udobnosti i intime svoga doma) jer želimo da radimo sa intimnijom grupom koja lepo sarađuje.

Hvala na razumevanju!

Stoga, ako želite biti deo iste, prijavite se na vreme, a ranom uplatom obezbeđujete sebi zasigurno mesto na radionici (dakle prednost ima onaj ko uplati program na vreme, a ne onaj ko se prijavi ranije, jer se dešavalo da se žene prijave a ne dođu na radionicu i ne plate je a time zauzmu mesto drugoj ženi).

PRIJAVE IDU PREKO EMAIL ADRESE: krislightworker@gmail.com

Radujemo se što ćemo zajedno isceljivati ženski princip i u korenu čistiti sećanja koja nas sputavaju da budemo SLOBODNE ŽENE, ONE KOJE JESMO!

Čekamo vas Maja, Magdalena i ja!

S ljubavlju,

Kristina

Schedule


 • 2 sata 30 minuta

  Uvodno predavanje & regresoterapija

  Zoom

 • 1 sat

  Isceljivanje ženske predačke linije

  Zoom
1 more item available

Share This Event

bottom of page