top of page

ned 03. apr

|

online program, zoom platforma

Tromesečni program: ,,ZAVOLI SEBE, KONAČNO!"

Ukoliko ste spremni da istinski zavolite sebe, onda je ovaj tromesečni program, koji je potpuno koncipiran na način da prihvatite i zavolite sve aspekte svoga bića, pravi za vas!

Tickets are not on sale
See other events
Tromesečni program: ,,ZAVOLI SEBE, KONAČNO!"
Tromesečni program: ,,ZAVOLI SEBE, KONAČNO!"

Time & Location

03. apr 2022. 20:00

online program, zoom platforma

About the Event

Dragi ljudi,

pred vama je program koji uistinu može da vam POTPUNO TRANSFORMIŠE ŽIVOT!

Kako to znam?

Upravo iz razloga što je posvećen najvažnijoj temi kojom je u korenu našeg dobrog zdravlja, kvalitetnih odnosa, življenja života kakvog istinski želimo: LJUBAV PREMA SEBI.

Od ljubavi prema sebi kreće sve: jedino ako zaista sebe volimo i prihvatamo, možemo da iskreno osetimo ljubav i prihvatanje prema drugim ljudima oko sebe, ljubav prema sebi je osnov zdravog mentalnog i emocionalnog stanja, ljubav prema sebi donosi osećaj beskrajne lične vrednosti, osećaj zasluživanja, koji moramo imati ako želimo živeti život u izobilju, i ako želimo ostvariti svoje snove...

Ljubav prema sebi narušena nam je u detinjstvu: brojnim ranama koje smo doživeli u odnosu sa roditeljima, vaspitačima, drugom decom i generalno okolinom. Ljubav prema sebi je veoma teško kao odrasla osoba izgraditi ako ne znamo KAKO da to uradimo i ODAKLE da počnemo. 

Kad znamo kako se gradi ljubav prema sebi i odakle treba da počnemo, onda je lako zavoleti sebe ponovo i uživati u istinskom samopoštovanju i samoprihvatanju.

U ovom tromesečnom programu, vodiću vas korak po korak do najveće moguće ljubavi prema sebi koju ste osetili do sada kao i do najdubljeg mogućeg samoprihvatanja!

Svakoga meseca obradjujemo jednu krucijalnu temu, koju je neophodno obraditi da bismo došli do ultimativnog prihvatanja sebe i ljubavi prema sebi.

Svakog meseca imamo 2 ZOOM susreta nedeljom veče, posle kojih vam ponedeljkom kačim materijal za rad na sebi (radne sveske), afirmacije i vodjene vizualizacije.

Program se sastoji od 3 tematska meseca:

1. mesec, april: ,,ZAVOLI SVOJE RANE I ISCELI IH"

(kroz rad sa unutrašnjim detetom isceljivaćemo svoju prošlost i svoja ograničavajuća uverenja u vezi sa sobom, te čemo raditi na ranama iz odnosa sa majkom i iz odnosa sa ocem, opraštaćemo im i iscelivati i njihovu unutrašnju decu)

2. mesec, maj: ,,ZAVOLI SVOJE TELO"

(rad na odnosu sa telom, rad na dubokom prihvatanju svoga tela i na isceljenju istog kroz energetske tretmane koje ćemo prolaziti na našim ZOOM susretima)

3.mesec, jun: ,,OSVESTI SVOJU VREDNOST"

(rad na osećaju beskrajne lične vrednosti, otvaranje za primanje i osećaj zasluživanja života kakav želimo da kreiramo i izobilja apsolutno svega u našim životima)

Cena ovog programa je ULTRAPRISTUPAČNA iz dva razloga:

1.želim da bude dostupan SVIMA, jer je ovako nešto doslovno svima i potrebno danas

2.mnogi od vas ne mogu da priušte rad 1:1 sa mnom, a želeli biste raditi sa mnom, te vam je ovo prilika da na vrlo priuštiv način efikasno radite na sebi i imate moje vodjstvo

Dakle, cena je 66e MESEČNO!

Program se plaća na MESEČNOM NIVOU, unapred za svaki  mesec (od 15. marta do 1.aprila uplačuje se rata za april mesec, od 15.aprila do 1.maja uplaćuje se rata za maj mesec, od 15.maja do 1.juna uplaćuje se rata za jun mesec).

JEDNOM KADA SE PRIJAVITE NA PROGRAM, U OBAVEZI STE ISPLATITI SVE RATE (u tom smislu nema odustajanja).

Plaćate program na mesečnom nivou, kao neki vid mesečne investicije u rad na ljubavi prema sebi, kako ne biste uplatili odjednom program te odustali od njega posle 10 dana, dakle: ne želimo energiju odustajanja u grupi! :)

BROJ UČESNIKA JE OGRANIČEN! 

PRIJAVLJUJETE SE UPLATOM PRVE RATE I SLANJEM UPLATNICE NA MAIL: krislightworker@gmail.com

(kada budu mesta popunjena prijave će biti zatvorene i to će vam pisati i ovde na sajtu i na mom IG profilu, na storijima)

Načini na koje možete izvršiti uplatu su sledeći:

1.Na dinarski račun, ukoliko ste iz Srbije:

265-0000004167468-30 

Kristina Terzić 

Banijska 32, 21000 

Novi Sad 

Raiffeisen banka

2.Na paypal:

krislightworker@gmail.com

3.Preko pošte (za ljude iz Crne Gore), medjunarodne poštanske uputnice (za ljude iz BiH i Hr) ili Ria transfer/Western Union/Money gram:

Kristina Terzić,

Srpska bb,

81000 Podgorica

Crna Gora

Tokom ovog programa bićemo povezani u jednoj zajedničkoj FACEBOOK grupi u kojoj ćete imati moju stalnu podršku i podršku drugih ljudi na programu i gde ću vam kačiti materijale za rad na sebi (afirmacije, moje lične za vas snimljene vodjene vizualizacije, radne sveske za osvešćivanje teme na koje radimo i sl.) kao i ZOOM linkove za naše dve radionice mesečno, na kojima ćemo se susretati, po unapred dogovorenom rasporedu (radionice su nedeljom uveče).

Napomena: ukoliko nemate facebook, savetujem da napravite profil makar samo zbog ovog programa.

SVI ZOOM SUSRETI ĆE SE SNIMATI I SNIMCI ĆE BITI POSTAVLJANI U TU ZAJEDNIČKU FACEBOOK GRUPU (ako ne možete uživo biti tu, dakle imaćete snimke).

SNIMCI, KAO I SAV SADRŽAJ PROGRAMA, VAM OSTAJU TOKOM LETA, DO OKTOBRA MESECA (tako da ceo program možete proći još jednom).

Ako ste spremni za ovo putovanje,

pridružite se!

Čekam vas s ljubavlju,

da zajedno plovimo naredna 3 meseca ka najdubljoj mogućoj ljubavi prema sebi!

Vaša,

Kristina Tezić

diplomirani homeopata i 

sertifikovani regreso i energoterapeut

Share This Event

bottom of page