top of page
Mind Body Soul

Zdravo, ja sam Kristina.

DIPLOMIRANI HOMEOPATA I SERTIFIKOVANI REGRESOTERAPEUT

ali, najpre osoba koja traga iz dana u dan da spozna istinu – istinu o životu, čoveku, onome što jednu osobu razboljeva i što ga leči.

Moj put do saznanja, kako često delim na svom Instagram profilu, nije bio lak. Mnoge stvari koje su mi se događale od ranog detinjstva sam tek spoznajom terapijskih metoda koje danas koristim osvestila i uspela da prevaziđem.

Ipak, znam da je ovakav životni put bio potreban da bih danas bila sposobna da VODIM LJUDE KROZ ISCELJENJE NJIHOVIH PSIHOFIZIČKIH TRAUMA.

Duboko verujem da terapeuti moraju sami da iskuse i bol i proces izlečenja kako bi mogli da pomažu durigma.

​Zbog toga sam zahvalna momentima koji su me podstakli da potražim homeopatiju i kao odličan student prekinem studije mikrobiologije na četvrtoj godini i preokrenem svoj život.

Ja nisam savršena, ali me moja iskustva čine otvorenom da čujem, vidim, i pomažem. Stučnost iz naučnih oblasti kroz moju izraženu intuiciju kombinujem sa ezoterijom i homeopatskim znanjem.

POSVETILA SAM SVOJ ŽIVOT UČENJU, ISTRAŽIVANJU I POMAGANJU.

Homeopatija, regrespterapija i energoterapija su moja velika strast jer sam u radu videla kakve rezultate daju na različitim nivoima telesnih i mentalnih tegoba.

Moja strast

je potpuno uvezana sa isceljivanjem i povratkom svojoj iskonskoj prirodi, prirodi koja jesmo (svetlosnoj prirodi) i ispunjavam je kroz rad sa ljudima, kroz konstantnu edukaciju i rad na sebi , a uskoro i kroz pisanje knjiga.

Moj cilj

kao terpeut je da svakoj osobi pružim duboke, prirodne i trajne načine da ozdrave i oslobode se strahova i životnih blokada.

Prihvatam isključivo slučajve gde intuitivno mogu da osetim da mogu da pružim kvalitetnu podršku i pomoć, ali isto tako uvek preporučim kolegu za koga smatram da bi u toj situaciji bio blagodarniji i efektivniji.

Moja misija

je takođe da širim glas o holističkim metodama lečenja i da se bavim edukacijom. Stoga, na sajtu očekujte divne edukativne tekstove na blog-u, a sličan sadržaj možete naći i na mom Instagram profilu @mind__body__and__soul.

Na Instagramu, naići ćete i  na priče mojih klijenata koji u lajvovima i komentarima rado dele svoja iskustva isceljenja.

Živim u Podgorici, poreklom sam iz divne Vojvodine, a radim i u Novom Sadu (objave o tome kada sam uživo u Novom Sadu pratite na mom Instagram profilu).

Volela bih da se moje postojanje s vašim susretne, makar i preko sadržaja na ovom sajtu. Neka vam služe!

S ljubavlju,

Kristina Maksić

bottom of page