top of page
Search

Buđenje unutrašnjeg iscelitelja

U svakome od nas se nalazi unutrašnji iscelitelj i suština isceljivanja kojim se ja bavim jeste upravo buđenje unutrašnjeg iscelitelja u osobi koja je poželela rad sa mnom (bilo da je u pitanju homeopatija, energoterapija ili regresoterapija).



Duboko verujem da smo svemoćna bića i da možemo svako stanje koje sebi manifestujemo (da li neku bolest, neki problem ili pak neki drugi izazov u životu) da preokrenemo i iscelimo sami.

Terapeut je tu samo onoliko koliko je potrebno da sasluša vaš problem i da nepristrasno pristupi traženju uzroka istom kroz odgovarajuća pitanja u homeopatskom intervjuu ili regresoterapiji, a onda da odabere odgovarajući homeopatski lek ili da energoterapijom pokrene samoisceljujuće moći koje su već u vama. Dakle, vi u sebi već imate apsolutno sve što vam je potrebno da biste se iscelili od bilo kog stanja u kome se nalazite.


Suština holističke prirodne terapije jeste da pomogne da se vaša vitalna sila probudi i uđe u režim samoisceljenja. Šta je to vitalna sila, pitate se? U svakoj živoj osobi nalazi se vitalna sila (prana ili či energija) koja održava ceo naš organizam u životu. Razlika između žive i mrtve osobe je upravo u prisustvu, odnosno odsustvu (kod mrtvih), te vitalne sile.


Vitalna sila predstavlja najsuptilniji nivo našeg postojanja, energetski nivo. I, kada god smo bolesni ili zablokirani na nekom životnom polju, to automatski signalizira da postoji zastoj ove energije u našem biću. Taj zastoj iscelitelji najčešče zovu energetska blokada”.


Kada hoćemo da tretiramo problem na nivou uzroka (a ne na nivou posledice, kako to radimo najčešće tretirajući samo simptome i baveći se isključivo njima) onda tretiramo našu vitalnu silu. Pomažemo njoj da se ponovo vrati u zdrav protok, u zdravo stanje, time što otklanjamo blokadu. U tome može pomoći upravo energoterapija ili homeopatija jer i homeopatski lek radi na energetskom nivou.


Kada otklonimo uzrok bolesti time što pomognemo vitalnoj sili da se odblokira i neometano počne da struji našim energetskim poljem, tada smo pokrenuli samoisceljenje. Time aktiviramo unutrašnjeg iscelitelja”.

U vama je lek.


Ja sam tu kao terapeut samo da budem spona između vaše tegobe i leka koji je već u vama, bilo kroz homeopatiju, energoterapiju ili regresoterapiju.


S ljubavlju,

Kristina

Recent Posts

See All
bottom of page