Homeopatsko lečenje kroz sistem senzacija (11).jpg
Homeopatsko lečenje kroz sistem senzacija (2).jpg
Trodnevni retreat na Piramidama u Visokom
sa Ankicom i Kristinom
,,Uskladi se sa svojom Božanskom misijom”

Dragi ljudi, pozivamo vas da nam se pridružite na retreat-u koji će se održati na piramidama u Visokom, 24. 25. i 26. juna ove godine.

Retreat je posvećen uskladjivanju sa svojom Božanskom misijom i zamisao istog je sledeća:

-Radionice koje ćemo uživo prolaziti u okviru retreat-a skrojene su na način da vam pomognu da spoznate svoju beskrajnu vrednost, da se povežete sa svojom životnom misijom (svrhom) i da se osnažite da počnete da konačno živite istu!

-Boraveći i meditirajući u tunelima Ravne (tuneli piramide Sunce u Visokom) osnaživaćemo i čistiti svoja energetska polja, povezivati se sa svojim višim ja (a čvrsta, snažna veza sa višim ja je neophodna za življenje svoje misije) i otklanjati energetske blokade koje sprečavaju da budemo najuzvišenija verzija sebe, koja hrabro živi svoju misiju, ovde na planeti Zemlji.

 

-Okrepljujući svoj um, duh i telo u božanstvenoj vili sa bazenom koja se nalazi u blizini Visokog, u prelepoj prirodi, u kojoj će nam služiti bogat doručak i bogatu večeru, prepunu svežeg voća, povrća i zdrave lokalne hrane, osvešćivaćemo da jesmo vredni života u izobilju.

Život u izobilju je nešto što prirodno dolazi onda kada živimo hrabro svoju Božansku misiju.

Homeopatsko lečenje kroz sistem senzacija (2).jpg

Ukoliko osećate da vam je dosta vaše svakodnevnice, te vam je potrebno osveženje, energetsko rasterećenje, isceljenje od energetskih blokada, zatim osećate da biste krenuli putem življenja svoje misije, ali ne znate kako i odakle početi, te ako osećate manjak samopouzdanja i potrebu za osnaživanjem iznutra, kao i ako samo osećate da vas piramide u Visokom zovu, ovaj retreat je za vas!

IMG-3839.jpg
Park1_1598x1200-1598x1200-1.jpg
Homeopatsko lečenje kroz sistem senzacija (2).jpg

Detalji održavanja retreat-a:

  1. dan (petak 24. jun) oko 14h planiran je dolazak u smeštaj (prelepa  vila sa bazenom, u blizini Visokog, čije fotografije možete pogledati ovde).

U poslepodnevnim satima planirano je upoznavanje, druženje, boravak na bazenu i relaksacija.

Nakon večere ćemo imati prvo predavanje na temu ,,Kako otkriti svoju misiju?” u trajanju od sat i po do dva.

Nakon toga sledi odmor.

2.dan (subota, 25.jun)

Ujutru nas čeka zajednička meditacija kraj bazena, doručak i odlazak u prvu posetu piramida u Visokom. Boravićemo u tunelima Ravne zajedno sa vodičem koji će nam objasniti sve u vezi sa piramidama i energijom tunela.

Meditiraćemo u tunelima, šetati u parku ravne i uživati u lekovitoj energiji ovog mesta.

U parku ravne imaćemo poslepodnevno predavanje na temu: ,,Uskladi se sa svojom Božanskom misijom” gde ćemo pričati o ličnoj vrednosti i o tome šta je važno da sve usvojimo i iscelimo kod sebe kako bismo zaista bili spremni da se upustimo u življenje svoje svrhe.

Predveče druženje u vili pored bazena, odmor i vreme za Q&A.

Večera je i drugog dana obezbedjena.

 

3.dan(nedelja 26.jun)

Jutarnja zajednička meditacija, doručak i odlazak na vrh piramide Sunce gde ćemo postaviti nameru za življenje života svojih snova.

Namera odaslana sa vrha ove moćne piramide odjeknuće snažno u Univerzum, jer je piramida Sunce snažan energetski pojačivač.

Odlazak u tunele Ravne, boravak i meditiranje u tunelima ravne.

U poslepodnevnim satima odlazak kući.

IMG-3842.jpg
IMG-3835.jpg
IMG-3837.jpg
IMG-3843.jpg
Homeopatsko lečenje kroz sistem senzacija (2).jpg

Cena i plaćanje:

Cena ovog trodnevnog retreat-a je svega 140e!

Plaćanje je moguće izvršiti u dve rate (od po 70e), jednu uplatu rate vršite prilikom samog prijavljivanja na retreat čime sebi obezbedjujete mesto na istom) i tu ratu je neophodno platiti najkasnije do 10. juna, a druga rata se plaća do 20. juna.

 

Broj mesta je izuzetno ograničen!

Budite brzi i odlučni sa prijavama.

 

Prijave na mail adrese:

krislightworker@gmail.com

 

Prilikom prijave dobijate uputstva za uplatu 1. rate ili iznosa u celosti, kao i detalje u vezi smestaja i mogućnost dogovora oko putovanja (ukoliko imamo još ljudi prijavljenih koji putuju iz vašeg grada, možemo vas spojiti da dodjete zajedno).

 

Čekamo vas, s ljubavlju i željom da zaista zakoračite u življenje svoje Božanske misije i u život u izobilju, koji vam istinski pripada!

Ankica & Kristina

Homeopatsko lečenje kroz sistem senzacija (8).jpg
Homeopatsko lečenje kroz sistem senzacija (9).jpg