top of page

sub 08. jan

|

snimci online radionica

Božićni promo paket radionica!

Samo naredna tri dana, uoči Božića (07. 08. i 09. januar) imate priliku da kupite paket od mojih 5 online radionica, koje sam održala u prethodnoj godini, po najpovoljnijoj mogućoj ceni (umesto 250e plaćate ih 55e).

Tickets are not on sale
See other events
Božićni promo paket radionica!
Božićni promo paket radionica!

Time & Location

08. jan 2022. 00:00 – 04:00 CET

snimci online radionica

About the Event

Dragi ljudi,

Pripremila sam jedno veliko iznenadjenje za vas!

U pitanju je BOŽIĆNI PROMO PAKET RADIONICA.

Obzirom da sam dosta promenila cene od Nove godine, te mnogima od vas moj rad nije više priuštiv, a svidjaju vam se i koriste vam mnogooo grupne radionice i  kako kažete, isceljuju vas na svim nivoima, osetila sam da treba da napravim ovaj promo paket i da ponudim svima vama paket od mojih 5 najefikasnijih grupnih radionica (sa moćnim vodjenim meditacijama, regresijama i predavanjima na date teme) čija je vrednost preko 200e, a u ovom Božićnom promo paketu možete ih kupiti svih 5 po ceni od 55e!!!

Pet radionica koje dobijate u ovom bundle-u su:

1. ,,Život u izobilju” (radionica koju sam prošle godine u ovo vreme radila sa svojom divnom mamom Ankicom Maksić, koja je 𝑩𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔 & 𝑺𝒖𝒄𝒄𝒆𝒔𝒔 𝑪𝒐𝒂𝒄𝒉 , posvećena je isceljenju osećaja nedovoljne lične vrednosti, isceljenju podsvesnih sabotirajućih programa u vezi sa novcem i otvaranju za izobilje)

2. ,,Svesno partnerstvo” (radionica posvećena, kako joj sam naziv kaže, svesnom partnerskom odnosu, u kom odnos služi našem rastu i isceljenju naše duše. Ova radionica pomaže da živimo mnogo svesniji i ispunjeniji partnerski odnos ili da, pak, privučemo pravog partnera u svoj život.)

3. ,,Rebirth” (radionica posvećena isceljenju prenatalnog iskustva i traume radjanja. Prenatalne traume su naše najdublje traume i isceljenjem istih oslobadjamo kao duša, na svim nivoima. Nakon ove radionice neminovno ćete živeti kvalitetnije životno iskustvo.)

4. ,,Ritam meseca=ritam jedne žene” (radionica posvećena ženi, njenom menstrualnom ciklusu i mesečevim fazama s kojima svaka žena treba biti uskladjena. Ova radionica nas detaljno upoznaje sa fazama našeg ciklusa i omogućava nam da svoju energiju uskladimo sa mesečevom energijom, te regulišemo svoje hormone, usmerimo svoju energiju na spiritualni rast ili pak na nove kreacije, u zavisnosti od toga u kojoj smo fazi... :) )

5. ,,Slobodna žena, ona koja JESTE” (radionica posvećena isceljenju našeg ženskog principa, otvaranju grlene čakre i isceljenju materice. Ova radionica nam omogućava da kao žena živimo, izražavamo se slobodno i budemo ono što zaista jesmo)

PROMO PAKET VAŽI SAMO NAREDNA TRI DANA! (Badnji dan, Božić i prvi dan nakon Božića)

PRIJAVE NISU POTREBNE!

NAKON IZVRŠENE UPLATE, POŠALJETE MI NA EMAIL: krislightworker@gmail.com SLIKU UPLATNICE I DOBIJATE POTOM NA VAŠU MAIL ADRESU SNIMKE RADIONICA IZ PROMO PAKETA.

PODACI ZA UPLATU:

1.Uplate iz Srbije:

265-0000004167468-30 

Kristina Terzić Banijska 32, 

21000 Novi Sad 

Raiffeisen banka

2.Uplate preko paypala (NAPOMENA: ako uplaćujete preko paypala cena je 60e, jer paypal uzima 5e provizije primaocu)

ankicama@gmail.com

3.Uplate preko medjunarodne poštanske uputnice, RIA, moneygram, western union ili uplate iz pošte Crne Gore:

Kristina Terzić

Srpska bb,

81100 Podgorica

*38268239950

Share This Event

bottom of page