top of page

ned 11. sept

|

online radionica

Isceli svoj ranjeni ženski princip

Na ovoj radionici radimo na isceljenju naše ranjene ženske energije na svim nivoima: na nivou kolektivnog, predačkog i individualnog nesvesnog (kroz isceljenje odnosa sa majkom).

Isceli svoj ranjeni ženski princip
Isceli svoj ranjeni ženski princip

Time & Location

11. sept 2022. 10:00 – 15:00

online radionica

About the Event

Biti žena u 21. veku je veoma izazovno, jer se od žene očekuje da bude uspešna, vredna, ostvarena na svim životnim poljima, da bude dobra majka, posvećena supruga, poslušna kćerka i sve ostalo što društvo očekuje od nje. U procesu ispunjavanja svih tih očekivanja društva, žena izgubi sebe, izgubi svoju iskonsku ženstvenost, do te mere da se čak i plaši svog iskonskog, divljeg ženskog principa.

Danas su žene, dakle, dominantno u ranjenoj ženskoj energiji.

Kakva je žena u ranjenoj ženskoj energiji?

-slaba i preterano ranjiva

-često se oseća bespomoćno

-u ulozi žrtve je (čeka da bude spašena)

-ima nizak osećaj lične vrednosti

-nesigurna je u sebe

-zavisna je od drugih

-preterano je osetljiva

-plaši se da govori svoju istinu

-ima nedostatak autentičnosti, ne zna ko je ona

-,,neplodna je“ (ima poteškoće sa kreiranjem, manifestovanjem)

Kakva je žena koja ima zdrav ženski princip?

-ima snažan osećaj lične vrednosti (oseća se kao Boginja)

-zdravo je empatična, saosećajna, spremna da pomogne

-puna je ljubavi

-nežna je i senzitivna

-intuitivna je

-kreativna je

-sve radi sa lakoćom (sa lakoćom manifestuje)

-plodna je (radja, stvara sa lakoćom)

Zašto je naš ženski princip danas toliko ranjen?

Jedan od razloga je istorija: žene su vekovima živele u strogom patrijarhatu koji je doslovno ,,ubio“ ženski princip i od žene načinio robinju... Robinju koja mora mnogo i mukotrpno da radi (i radja, kao robot) da bi imala neku vrednost u društvu. Žena nije imala jednaka prava kao muškarac i osećala je da je kao žena slaba, nemoćna i dugo je živela u ulozi žrtve (one koja ćuti, trpi i čeka da bude spašena).

Naše pretkinje su živele većinom kao te žene robinje, žene u ulozi žrtve i plašile su se da se povežu sa svojom iskonskom, divljom, moćnom, snažnom ženskom energijom. Na nas su podsvesno prenele svoje traume. To su transgeneracijske traume koje mi nosimo u svojoj podsvesti danas i koje utiču na naše životno iskustvo u telu žene.

Na tim traumama ćemo raditi na ovoj radionici.

Drugi razlog jeste: odnos sa majkom.

Majka je ta koja je predstavnica ženskog principa u našoj porodici i ukoliko je ona bila u previše ranjenoj ženskoj energiji ili je pak potpuno skliznula u mušku energiju, mi smo odrastali uz obrazac ženske energije koji nije zdrav i on se kao takav preneo na nas. Danas, htele ili ne, mi živimo, vibriramo i radimo vrlo slične stvari kao naša majka, i to potpuno nesvesno.

Kako bismo iscelile ženu u sebi, treba da iscelimo majku u sebi (sve što nosimo od majke), sve rane koje imamo iz odnosa sa njom, a zatim i glavne traume i obrasce koje nosimo od svojih pretkinja.

Sve to ćemo proći na ovoj radionici!

Sadržaj radionice:

1. UVODNO PREDAVANJE (10h-11:30h) u ovom predavanju preneću vam detalje koji se tiču toga kako da prepoznate kod sebe da reagujete/radite/postupate iz ranjene ženske energije te kako da to menjate, korak po korak, nakon ove radionice.

Pričaćemo o ličnim (iz odnosa sa majkom) i kolektivnim traumama koje su ranile vašu žensku energiju kao i o tome šta će vam budjenje iskonske ženske energije sve doneti.

Nakon predavanja sledi pauza od 30 min.

2.MEDITACIJA ZA ISCELJENJE RANA IZ PREDAČKOG I KOLEKTVINOG NESVESNOG (12h-12:30h) u ovoj meditaciji koja će imati elemente REGRESOTERAPIJE, vraćaćemo se u prošlost i izvući iz podsvesti sećanja naših pretkinja koje su uticala na naše poimanje stvarnosti i svoje ženstvenosti danas. Glavne traume koje izvučemo na površinu ćemo energetski osloboditi, očistiti, tako da ćete već nakon ovog meditacijskog procesa osetiti ogromno olakšanje.

Nakon meditacije sledi pauza i prostor za deljenje iskustva.

3.MEDITACIJA ZA ISCELJENJE ODNOSA SA MAJKOM (13h-13:30h) u ovoj meditaciji, koja će takodje biti sa elementima regresoterapije, mi ćemo isceljivati odnos sa majkom, praštaćemo joj i razumeti je na jednom dubokom nivou. Osvestićemo i osloboditi dominantne rane iz ovog odnosa, a isceljenje ćete nastaviti kroz workbook koji ćete dobiti na POKLON nakon radionice.

Ponovo nakon meditacije sledi pauza i prostor za deljenje iskustva.

4.MEDITACIJA ZA AKTIVACIJU ZDRAVOG ŽENSKOG PRINCIPA: ,,Budjenje Boginje“ (14h-14:30h) u ovoj meditaciji ćemo raditi na aktivaciji vaše uspavane, potisnute ženske energije. U njoj ćete posebno uživati i ona će biti savršeni ,,šlag na torti“ na kraju ovakve jedne radionice.

Nakon ove meditacije sledi deljenje iskustva i zatvaranje radionice.

VAŽNA NAPOMENA:

Ovu meditaciju, kao i dve prethodne, dobićete snimljene u audio formatu nakon radionice, tako da ih možete skinuti na svoj telefon/računar i slušati kad god poželite ponovo.

SNIMAK RADIONICE BIĆE VAM DOSTUPAN MESEC DANA NAKON ISTE!

BONUS SADRŽAJ: U sklopu bonus sadržaja, pored audio snimka sve tri meditacije koje ćemo proći na radionici, pripremam vam i WORKBOOK koji će sadržati korisne savete kako da nastavite rad na isceljenju svoje ženske energije i nakon radionice kao i kako da nastavite da radite na isceljenju odnosa sa majkom. Ovaj workbook će vam biti i više nego koristan!

CENA: Ova radionica iznosiće 44e, a za učesnike radionice ,,Isceli svoj ranjeni muški princip“ pripremila sam popust (u prijavi mi naglasite da ste bili na ovoj radionici pa ću vam napisati cenu sa popustom).

BROJ MESTA NA RADIONICI JE OGRANIČEN, KADA SE POPUNE MESTA BIĆE MOGUĆE JEDINO KUPITI SNIMAK.

PRIJAVA: Prijave idu porukom na mail: krislightworker@gmail.com

ODRŽAVANJE RADIONICE: Ova radionica se održava online preko ZOOM platforme, 11. septembra s početkom u 10h.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, pišite mi na instagramu ili na gore pomenutoj email adresi.

Žene drage,

čekam vas 11.septembra otvorenog srca, da iscelimo i probudimo svoju predivnu žensku energiju.

S ljubavlju,

Vaša Kristina

Share This Event

bottom of page